Кепове, глави, дръжки за кепове и грипери за риболов ✔️ nikulden.com

Кепове, глави, дръжки за кепове и грипери за риболов

Нов
Телескопична дръжка за кеп - DAIWA Tele Landing Net Handle

Уникални телескопични дръжки за спиниг, проектирани с КЪСА снадка. Особено подходящи, за активни спинигисти на морето при риболов от скали или високи пристанища и буни. Събират се компактно, бързо и лесно. Лесни за транспортиране във всяка чанта или калъф за въдици. Носят се с удобна презрамка през рамо. Много леки и здрави.
140,00 лв.
Кеп Fox Rage Short Mag Net
Здрав, практичен и щадящ рибите модел кеп от Fox, който се отличава със своята къса дръжка за повече гъвкавост при газене или риболов от лодка.
59,00 лв.
Колан DAIWA Leg Holster

Кобур, който ви позволява свободата да използвате и двете си ръце. Кобурът на Daiwa е проектиран така, че можете свободно да персонализирате, като инсталирате различни артикули като калъф/държач за телефон, портфейл, държач за пръчки, торбички, клещи, ножици и други полезни инструменти.

Външни размери – 33 х 22см
Възможност за монтиране в обиколката на бедрото – 51 до 70см
Материал – PVC/Nylon

120,00 лв.
Кеп DAIWA Crosscast Landing Net - Retain Combo - 1.80м

Daiwa Crosscast Landing Net And Retain Combo се отличава с 110 см дълбока мрежа и висококачествена 1,8-метрова карбонова дръжка. Благодарение на дръжката, която включва вграден шип, можете да забиете кепа в земята, за да осигурите безопасност на улова ви за кратки периоди от време. Шипът разполага с EVA покритие, което можете да премахнете, ако е необходимо.

Страхотен дизайн
110 см мрежа дълбока мрежа
Алуминиев разпределителен блок
+10 см дълбока мрежа, спрямо предходните модели
1,8 м карбонова дръжка с метален шип (и EVA покритие)

210,00 лв.
Опора за кеп Fox Carpmaster Net Safe
Опората за кеп Fox Carpmaster Net Safe позволява удобното позициониране на вашия риболовен кеп над водата и безопасното задържане на уловената риба.
59,00 лв.
Кеп Westin W6 C-R Telescopic Landing Net
Westin W6 C&R Telescopic Landing Net е отличен избор, когато търсите телескопичен кеп, с който да си осигурите голяма дистанция.
295,00 лв.
Глава за кеп Maver MEDUSA CARP BIG FISH

Глава за кеп, предназначена за риболов на едри риби шарани и трофейни екземпляри. Изработена е от здрава монофилна мрежа, а отстрани са монтирани неопренови поплаваци, за да не ви тежи докато морите рибата при кепчосване.
40,00 лв.
Удължител за кеп DAIWA NZON Landing Net Handle Extension - 1m

Удължител за кеп DAIWA N'ZON Landing Net Handle Extension. Съвместим с моделите -  DAIWA 24 NZON FEEDER PRO LANDING NET HANDLE и DAIWA 24 NZON FEEDER LANDING NET HANDLE.

Дължина – 100 см
Транспортна дължина  - 100 см
Тегло – 100 гр

90,00 лв.
Дръжка за кеп MAVER Scogliera Strong Tele - 5m

Телескопична дръжка за кеп, характеризираща се с особено здрава, твърдост и перфектен баланс. Тя е идеален избор за риболовни ситуации от скали или пристанища, високи брегове, където условията за риболов изискват дължина, твърдост и надеждност.

Тегло – 360гр
Диаметър в основата на дръжката – 23мм
Транспортна дължина – 154 см
Произведена в Reglass, Италия

220,00 лв.
Бърза връзка FQL-03
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.
7,80 лв.
Бърза връзка FQL-02
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.
8,50 лв.
Бърза връзка FQL-01
Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.
8,50 лв.
Глава за кеп KODEX DBX WIDE-FRAME - 28 (72сm)

Идеална, мега широка глава за кеп, подходяща за тройфени бели мряни, кефали или шарани. Главата е с дълбока, мека, полиестерна мрежа и матирана черна рамка с перфектна твърдост и устойчивост. Резбата е универсална и пасва на всяка една дръжка за кеп на пазара.
38,00 лв.
Дръжка за кеп DAIWA 24 AIRITY COMMERCIAL NET HANDLЕ - 3.50 метра

Daiwa Airity Commercial Net Handle е професионална карбонова дръжка за кеп от най-висок клас. Състои се от две части с обща дължина 3.50 метра. Отличава се с твърдост и здравина, качества, които отлично пасват на динамични ситуации в модерния риболов. Произведена е от HVF Carbon /High Volume Fibre/, като това я прави достатъчно здрава, за да се справи и с трофейни екземпляри. Отличен избор, както за професионалисти, така и за любители риболовци, които държат да получат максимално качество за вложените от тях средства.

Дължина 3.50 метра
Тегло - 280 гр
Транспортна дължина –  187 см
Брой секции - 2
Тип сглобка – щекерна
Възможност за удължаване напред с предни секции от модел Tournament или Tournament Pro
Възможност за удължаване назад с удължител Daiwa D-Vec 1.5m /DVLNHE-AU/

300,00 лв.
Дръжка за кеп DAIWA DVEC POWER NET HANDLE - 3.8m

Daiwa DVEC Power Net Handle e дръжка за кеп от три части с обща дължина 3.80 метра. Предлага две опции дължини за ползване, благодарение на резби при върховата и средната секция. Допълнителното подсилване на секциите й осигурява достатъчно мощ и стабилност, за да се справи с най-напрегнатите ситуации и трофейни екземпляри. Също така може да се удължи над 5 м с добавянето на 1.5 м D-VEC удължител.
150,00 лв.
Телескопичен кеп LINEAEFFE с гумирана мрежа- 1.50m/52x46cm

Алуминиев телскопичен кеп, оборудван със здрава алуминиева рамка и гумирана мрежа щадяща рибите. Походящ е за спинингов риболов в солена или сладка вода от лодка или бряг. Оборудван е с удобна дръжка за сигурен грип и сгъваема глава за по-лесно транспортиране.

Размери на главата: 52 х 46 см
Максимална дължина: 150 см
Размер на окото на мрежата: 1х0.5 см

70,00 лв.
Шок абсорбер за тролинг LINEAEFFE FISHING FERRARI SHOCK ABSORBER - Ø 3.3см

Опора за въдицата при тролинг риболов, изработена от EVA материя. Предназначението й е да помага на риболовеца да фиксира въдицата на корема при борбата със закачената трофейна риба, като абсорбира ударите на трофейните екземпляри. Практичен и полезен аксесоар, както за морски, така и за сладководен риболов. Много е компактен и не пречи нито в лодката нито е задължително да го държите на колан на кръста. Ползва се само при необходимост.
48,00 лв.
Гумирана глава за кеп MAVER - MV-R CARP GUMMY

MV-R Carp Gummy е глава за кеп, предназначена за риболов на шарани в комерсиални водоеми. Мрежата е с гумирано покритие, предпазва и не наранява уловените риби.
36,00 лв.
Savage Gear Pro Finezze Net With Scale 5kg M 44X50X42cm 20cm 1sec Кеп
Страхотен олекотен и супер здрав плаващ кеп на марката Savage Gear. Ергономична дръжка за перфектен захват с вграден кантар за измерване на улова, лека и супер здрава рамка, поплавък който не позволява на кепа да потъне и олекотената дълбока гумирана мрежа. Вграден дълъг ластик в дръжката със завършек здрава метална карабина, което позволява носене през рамо.
179,00 лв.