Кепове за риболов ✔️ nikulden.com

Кепове за риболов

Нов
Телескопична дръжка за кеп - DAIWA Tele Landing Net Handle

Уникални телескопични дръжки за спиниг, проектирани с КЪСА снадка. Особено подходящи, за активни спинигисти на морето при риболов от скали или високи пристанища и буни. Събират се компактно, бързо и лесно. Лесни за транспортиране във всяка чанта или калъф за въдици. Носят се с удобна презрамка през рамо. Много леки и здрави.
140,00 лв.
Кеп Fox Rage Short Mag Net
Здрав, практичен и щадящ рибите модел кеп от Fox, който се отличава със своята къса дръжка за повече гъвкавост при газене или риболов от лодка.
59,00 лв.
Колан DAIWA Leg Holster

Кобур, който ви позволява свободата да използвате и двете си ръце. Кобурът на Daiwa е проектиран така, че можете свободно да персонализирате, като инсталирате различни артикули като калъф/държач за телефон, портфейл, държач за пръчки, торбички, клещи, ножици и други полезни инструменти.

Външни размери – 33 х 22см
Възможност за монтиране в обиколката на бедрото – 51 до 70см
Материал – PVC/Nylon

120,00 лв.
Кеп Westin W6 C-R Telescopic Landing Net
Westin W6 C&R Telescopic Landing Net е отличен избор, когато търсите телескопичен кеп, с който да си осигурите голяма дистанция.
295,00 лв.
Телескопичен кеп LINEAEFFE с гумирана мрежа- 1.50m/52x46cm

Алуминиев телскопичен кеп, оборудван със здрава алуминиева рамка и гумирана мрежа щадяща рибите. Походящ е за спинингов риболов в солена или сладка вода от лодка или бряг. Оборудван е с удобна дръжка за сигурен грип и сгъваема глава за по-лесно транспортиране.

Размери на главата: 52 х 46 см
Максимална дължина: 150 см
Размер на окото на мрежата: 1х0.5 см

70,00 лв.
Шок абсорбер за тролинг LINEAEFFE FISHING FERRARI SHOCK ABSORBER - Ø 3.3см

Опора за въдицата при тролинг риболов, изработена от EVA материя. Предназначението й е да помага на риболовеца да фиксира въдицата на корема при борбата със закачената трофейна риба, като абсорбира ударите на трофейните екземпляри. Практичен и полезен аксесоар, както за морски, така и за сладководен риболов. Много е компактен и не пречи нито в лодката нито е задължително да го държите на колан на кръста. Ползва се само при необходимост.
48,00 лв.
Savage Gear Pro Finezze Net With Scale 5kg M 44X50X42cm 20cm 1sec Кеп
Страхотен олекотен и супер здрав плаващ кеп на марката Savage Gear. Ергономична дръжка за перфектен захват с вграден кантар за измерване на улова, лека и супер здрава рамка, поплавък който не позволява на кепа да потъне и олекотената дълбока гумирана мрежа. Вграден дълъг ластик в дръжката със завършек здрава метална карабина, което позволява носене през рамо.
179,00 лв.
SB Кеп Green Folding Game Fishing Net
Кеп с изключително лесен механизъм за сгъване на главата. Дължината му в работно състояние е 139.7 см, а в сгънато - 81.30 см. Конструкцията е изработена от лек алуминий, а теглото на целия кеп е само...
102,00 лв.
SB Кеп Wooden Landing Net
Snowbee Wooden Landing Net е мухарски кеп, който е изработен от превъзходни материали и притежава радващ окото дизайн. Рамката на модела е направена от тропическото дърво Red Meranti, което е изключит...
102,00 лв.
Кеп Fox Rage Warrior Net
Кеп Fox Rage Warrior Net притежава здрава рамка и черно матово първокласно покритие.
69,00 лв.
Резервна силиконова мрежа за кеп
Силиконова резервна мрежа за глава за кеп, която е с отвор на окото приблизително 18 mm. Размерът на мрежата е 44x34 cm.
28,50 лв.
Кеп Filstar Triangle Landing Mono Net
Filstar Triangle Landing Mono Net е кеп с голям размер, притежаващ здрава алуминиева конструкция и кордена мрежа. Моделът разполага с триъгълна глава, чиито рамена са с дължина 70 cm и се прибират към...
72,00 лв.
Кеп Filstar 3-in-1 Silicone Net
Filstar 3-in-1 Silicone Net е удобен кеп с алуминиева рамка и силиконова мрежа, който се доставя с две телескопични дръжки - къса с дължина от 30 до 43 cm и дълга от 63 до 111 cm. Наличието на две дръ...
69,00 лв.
Кеп рамка несгъваем FilStar
Здрав несгъваем кеп с дълга алуминиева дръжка. Размер на главата 60 х 65 см.
23,80 лв.