Realis Pencil 110 WT (SW Limited)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Нов

Realis Pencil 110 WT (SW Limited)

Lure Realis Pencil 110 WT (SW Limited) е риболовна примамка, предназначена за риболов в солена вода. Това е повърхностна примамка тип молив, която е с дължина 110 mm и тежи 22.5 g. Примамката е проектирана да имитира действието на бягаща риба - стръв на повърхността на водата, което може да бъде много ефективно за улов на хищни риби като риба тон, кралска риба и жълтоопашка.

Примамката е изработена от висококачествени компоненти, включително издръжливо тяло от ABS пластмаса и остри тройни куки. Той разполага със система за прехвърляне на тежестта, която помага за подобряване на разстоянието и точността на замятане, както и висок тракащ звук, който може да помогне за привличане на риба от разстояние.

Като цяло, Lure Realis Pencil 110 WT (SW Limited) е висококачествена риболовна примамка, която е много подходяща за риболовци в солена вода, които искат да ловят хищни риби на повърхността на водата.

  • GHN0157 Waka Mullet

31,30 лв. С вкл. данък

26,08 лв. Без данък

Бърза поръчка

Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Размер 110,00 мм
Тегло 22,50 г
Плаваемост плаващ
Куки #6X
DUO International
DUO-RLS-PCL-110-SW_GHN0157 Waka Mullet
Размер
110мм
Тегло
22.5г
Куки
N6X

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Цвят Цена Добави в количката
GHN0157 Waka Mullet 31,30 лв. с ДДС
add_circle купи