Вирбел Carp Spirit QC Rolling Swivel with Ring
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Вирбел Carp Spirit QC Rolling Swivel with Ring

Тези вирбели за изключително разнообразна употреба са предназначени за бърза смяна на куката или оловото без да е необходимо да се реже влакното и да се превързват възли, включват и допълнителна халка...
  • ACS290012
  • 10
  • Материали за монтажи
  • 948055

7,80 лв. С вкл. данък

6,50 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Тези вирбели за изключително разнообразна употреба са предназначени за бърза смяна на куката или оловото без да е необходимо да се реже влакното и да се превързват възли, включват и допълнителна халка, която прави връзката изключително гъвкава.Това са перфектните вирбели за направа на “hinged stiff rig” монтажи. Всеки вирбел притежава матово покритие, което скрива отблясъците, които биха уплашили рибите.
carp spirit
948055

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 3% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!
За всички поръчки над 2 кг и отстъпки над 10% НЕ ВАЖИ безплатната доставка !!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Изображение Модел Брой в опаковка ШАРАНСКИ РИБОЛОВ код Цена Добави в количката
ACS290012 10 Материали за монтажи 948055 7,80 лв. с ДДС
add_circle купи