Въдица за морски риболов - Daiwa Grandwave Pilk 2.70m 100-200gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Въдица за морски риболов - Daiwa Grandwave Pilk 2.70m 100-200gr

GRANDWAVE PILK
Джигинг пръчка

В DAIWA GrandWave означава надеждни и съвършени принадлежности за морски риболов с първокласно качество. Серията въдици GrandWave е проектирана за изискванията при риболов в Норвегия, както и в Балтийско и Северно море.

Високата надеждност, мощност и баланс на тези въдици идват от изключителните и доказани технологии на DAIWA, напр. HVF въглеродни влакна. Големите запаси на мощност на тези заготовки ви поставят в позиция да направлявате и водите успешно голям екземпляр и в критични ситуации. Отличителното действие на върха предотвратява откачането и поставя основата за постоянен удобен риболов и джигинг с големи примамки.

Освен оптималния празен дизайн, изборът на първокласни компоненти – като водачи Fuji Fazlite, макародържач Fuji с предпазен винт и първокласен твърд EVA материал на дръжката – ви дава увереността, че можете да разчитате на доказано оборудване с дълъг живот също при суровите и безкомпромисни условия на морски риболов.
HVF® заготовка от въглеродни влакна
Премиум EVA дръжка
Fuji® макародържач
Fuji® Fazlite K-водачи

280,00 лв. С вкл. данък

233,33 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Daiwa
11883-270
Марка
Daiwa

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!