Въдица за риболов от лодка Lineaeffe F.F./ FISHING FERRARI BOAT PRO X CARBON - 3м, 100-300гр
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Въдица за риболов от лодка Lineaeffe F.F./ FISHING FERRARI BOAT PRO X CARBON - 3м, 100-300гр

Отлична пръчка за риболов на чепаре от лодка и от брега.

120,00 лв. С вкл. данък

100,00 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Нов модел морска въдица, с бланка от X-карбон и SIC водачи. Въдицата епроектирана специално за риболов от лодка, мощна и здрава от една страна, но и лека и удобна за в ръката. Снабдена е с плътен жълт връх - чувствителен за отбелязване на кълванетата. Водачите са три краки, морско изпълнение.

LINEAEFFE
2235230
Тегло
291 гр.
Марка
LINEAEFFE
Брой секции
6
Дължина въдица
3.00 метра
тип риболов
Морски
Тип въдица
Морска въдица
Страна на производство
Италия

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!