Спинингова въдица - DAIWA TOURNAMENT SW AGS JIGGERSPIN - 2.20m / 3,5-14gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Спинингова въдица - DAIWA TOURNAMENT SW AGS JIGGERSPIN - 2.20m / 3,5-14gr

TOURNAMENT SW AGS JIGGERSPIN
Jig spinning rod

Благодарение на технологията Nanoplus съдържанието на смола е намалено до минимално количество при изключително тънката заготовка от въглеродни влакна SVF - в резултат на това пръчките са още по-леки и в комбинация с ултралеките водачи DAIWA AGS се отличават с изключителна устойчивост. Технологията X45 предотвратява нежеланото усукване на заготовката и позволява точни отливки също с примамки, които достигат максималното тегло на отливката. Свързващото съединение с V-съединение се грижи за равномерна крива на огъване и висока стабилност.

500,00 лв. (с данък) 500,00 лв. (без данък)
Бърза поръчка

SVF® Nanoplus заготовка от въглеродни влакна
Конструкция от въглеродни влакна X45®
V-Joint® 
Премиум Hard-EVA дръжка
Водачи от въглеродни влакна AGS®
Fuji® SiC 

 

11757-225
Марка
Daiwa
Брой водачи
9 бр.
Брой секции
2
тип риболов
Спинингморски
Тип въдица
Спинингова въдица
Материал Дръжка
Eva foam

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!