Спинингова въдица - CORMORAN GTS TROUT PARABOLIC - 1,85m / 1-6g.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Спинингова въдица - CORMORAN GTS TROUT PARABOLIC - 1,85m / 1-6g.

Spinning rod

Перфектна, свръхлека спининг въдица с параболично акция, за риболов с микро клатушки, спинери и силикони. Corman GTS Trout Parabolic има много тънка и лека бланка. Оборудван е с плътен връх за финна и прецизна анимация на примамката. За по-добра видимост, върха е оцветен в червено.
  • Високомодулна бланка HMC
  • Ултра бързо действие
  • Премиум EVA дръжка
  • Sensi-touch макародържач
  • SiC водачи
  • Закачалка

75,00 лв. С вкл. данък

62,50 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

CORMORAN
27-9006181
Тегло
90 гр.
Марка
CORMORAN
Брой водачи
7 бр.
Дължина въдица
1.85 метра
тип риболов
Спининг
Тип въдица
Спинингова въдица
Транспортна дължина
98 см

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 100 и 199 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Намаленията не важат за DAIWA макари  !!!