Спинингова въдица - TEAM DAIWA TROUT AREA COMMANDER - 1.80m / 1-6g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Спинингова въдица - TEAM DAIWA TROUT AREA COMMANDER - 1.80m / 1-6g

TEAM DAIWA TROUT AREA COMMANDER

Тази серия високо-технологични спиниг въдици са създадени за модерен риболов на пъстърва в малки реки и езера. Също така са перфектни за модерния състезателен риболов - AREA.

Въдиците са с параболична акция, много леки и жилави. Перфектно замятат и примамките летят точно. Тъй, като са буквално "безтегловни", презамятането, засичането и ваденето на рибата е абсолютен кеф и наслада. Представениете модели с акция 1-6 грама са с малко по-бърза акция, но пък и са по-ефективни в реки с течение, малки силикони и клатушки, както и с подходящи въртележки и микро джигове. В допълнение, спининга е екипиран с леки водачи от Титаниев оксид, подходящи и за ползване в солена вода и ексклузивен Fuji Skeleton макародържач. С него риболовеца има контакт с бланката и естествено пълно усещане на поведението и воденето на примамката, както и почукванията на рибата по примамката. 

  • HVF® бланка от въглеродни влакна
  • Премиум EVA дръжки
  • Fuji® Skeleton макародържач
  • Водачи от титаниев оксид

170,00 лв. С вкл. данък

141,67 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Daiwa
11717-180
Тегло
70 гр.
Марка
Daiwa
Брой водачи
8 бр.
Брой секции
2
Дължина въдица
1.80 метра
тип риболов
Спининг
Тип въдица
Спинингова въдица
Материал Дръжка
Eva foam
Транспортна дължина
95 см
Акция
1-6

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!