Фидер въдица Maver REACTORLITE FEEDER - 12FT / 3,60m / 70gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Фидер въдица Maver REACTORLITE FEEDER - 12FT / 3,60m / 70gr

Eкспертите на Maver са прекарали много часове в тестове, проучвания и модификации, за да създадат перфектен инструмент за модерния фидерен риболов

И така се получи тази въдица - Maver REACTORLITE FEEDER. Всичко в нея е внимателно преценено, премерено и подбрано. Бланка е от високо модулен карбон - тънка, бърза и надеждна. Притежава перфектен баланс и отлична динамика. Намалено тегло и диаметър. Всички останали елементи и апликации са подбрани, изпипани и монтирани с внимание и усет.

Селектирани са супер водачите - "SEA guide" - леки и здрави водачи. Рамката на водачите е твърда и здрава и не се огъва при натоварване. Вътрешния ринг е супер фин и олекотен. Макародържача е FUJI от ново поколение - функционален и естетичен с достъп на пръстите до бланката и предно винтово фиксиране. Дръжката е EVA и корк. Като има удобен хват за ръката и плоска част за удобна фиксация на лакътя. Отпечатано е и логото на MAVER - красиво и без да бие на очи.

Общо взето - всички елементи и апликации са подбрани, изпипани и монтирани с внимание и усет. Въдицата замята, засича и вади рибите със забележителна лекота и качество на работа и реакция.

Искахме най -доброто съотношение на материалите, използвани за създаването на такава важна серия въдици! Веднъж видяни, използвани и пробвани във вашите ръце, ще разберете за какво говорим.

Акция на върховете: 

  • 1/2 oz
  • 3/4 oz
  • 1,0 oz

280,00 лв. С вкл. данък

233,33 лв. Без данък

Бърза поръчка
Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

MAVER
05771001

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!