Нов
Монофилно Влакно Hikaru - TOP CARP BLACK - 550m

Първокласно японско влакно от Lineaeffe. Приложими за всички видове риболов, но най-вече за дънен риболов и фидер в сладки води - езера и реки. Влакното е потъващо и ляга перфектно на дъното, като черния цвят му придава допълнителен камуфлажен ефект. Произведено е от японски полимери. Калибрирано е по означения диаметър, здраво и средно-меко. С него се постига отличен кастинг. Притежава оптимална комбинация разтегливост, здравина и износоустойчивост. 
Предлага се в четири диаметра:

0,25mm - 1000m
0,30mm - 800m
0,33mm - 650m
0,36mm - 500m


20,00 лв.
Нов
Флурокарбонов лидер - DAIWA SALTIGA XLINK - 30m

DAIWA SALTIGA X'LINK FLUOROCARBON LEADER влакно
SALTIGA FC Leader е изработен от  100% флуорокарбон. С този нов продукт в серията SALTIGA, DAIWA представя последното издание на един от най-сложните японски флуорокарбонови материали, който е изключително абразиво устойчив от една страна, но и много еластичен от друга. С тези свои качества той бързо и лесно се връзва за плетеното влакно с всички познати възли и си изпълнява перфектно задачата по защита на основното влакно от камъни, зъби и други възможни поражения.
Идеално подходящ за повод за риболов в сладка вода и в морето.
Предлага се на размотка от 30м

Цвят: прозрачен
Висока линейна якост
Изключителна устойчивост на абразия
Отлична здравина на възела
Бързо потъване
Минимална разтегливост
Произведено в Япония


44,00 лв.
Нов
Водачи с титаниева рамка Seaguide TIXOHRSG
Водачи с титаниева рамка от серията Seaguide TIXOHRSG с едно краче и висок профил, отлични за спининг въдици. Моделът разполага със 100% устойчива на корозия титаниева рамка и RSolution ринг с близък ...
15,80 лв.
Нов
Водачи с титаниева рамка Seaguide TIXOMRSG
Водачи с титаниева рамка от серията Seaguide TIXOMRSG с едно краче, отлични за спининг въдици. Моделът разполага със 100% устойчива на корозия титаниева рамка и RSolution ринг с близък до нулата коефи...
12,50 лв.
Нов
Водачи с титаниева рамка Seaguide TIXOLRSG
Водачи с титаниева рамка от серията Seaguide TiXOLG с едно краче, отлични спининг и кастинг въдици. Моделът има 100% устойчива на корозия титаниева рамка и RSolution ринг с близък до нулата коефициент...
12,50 лв.
Нов
Монтаж за фидер - риг No:5
Готов монтаж за фидер от серията Premium Feeder, професионално вързан с внимателно подбрани компоненти. Монтажът включва InLine Method хранилка, плетен повод Elite 8 Braid, Rolling Swivel вирбел, кука...
5,90 лв.
Нов
Въдица Okuma Guide Select Heavy SP
Okuma Guide Select Heavy серията предлага модели с акция до 120 грама, с които можете да замятате по-тежките си примамки с лекота.
216,00 лв.
Нов
Стойка за сонарна сонда CZ Sonar Bracket
Стойка за сонарна сонда, с която може лесно и практично да закрепите сондата в хоризонтално положение, за да си гарантирате по-добро изображение на картината.
66,00 лв.
Нов
Спинингова Макара с преден аванс Daiwa NINJA LT

Моделът NINJA е Best Seller на DAIWA за последните 6 години. А, това е последното издание, най-новата Daiwa Ninja LT. Тя има компактен и красив дизайн. Предна авнсова система. Изключително равномерно и гладко движение. Здрава и надеждна контструкция с голям потенциал на мощност и дълговечност. Благодарение на интегрирането на концепцията LT, значително e  намалeno теглото и големината на макарата.  

100,00 лв.
Нов
Fiiish Candy Shrimp 15g Изкуствена примамка скарида
Fiiish Candy Shrimp e примамка, имитация на скарида и е предназначена за улов на морски риби. Може да се води по дъното, а при равномерно обиране има много реалистична игра, наподобяваща движенията на скарида и това прави Candy Shrimp неустоима хапка за морските риби.
17,80 лв.
Нов
Fiiish Candy Shrimp 90g Изкуствена примамка скарида
Fiiish Candy Shrimp e примамка, имитация на скарида и е предназначена за улов на морски риби. Може да се води по дъното, а при равномерно обиране има много реалистична игра, наподобяваща движенията на скарида и това прави Candy Shrimp неустоима хапка за морските риби.
29,80 лв.
Нов
Воблер Greedy Guts 66SP-SR Pontoon 21
С тази серия Pontoon21 отваря нова линия от своите примамки - активни и лесно контролирани воблери. В буквален превод Greedy Guts не означава нищо повече от „ лакомник“. Наистина, с външния си вид и особено увисналото, извито коремче, тези воблери приличат на силно прехранени малки. Тази особеност на дизайна не е случайна. В обемното коремче на воблера умело са поставени две доста тежки балансиращи тежести на системата Mag Force Balance II.
24,00 лв.
Нов
Спининг въдица - DAIWA "23 PROREX X" SPIN - 2.40м/7-21гр

Новият модел на познатите вече спининг въдици от DAIWA -  PROREX  X
Удобни и балансирани в ръката.
Карбонова бланка HMC+ с бърза акция и значителни резерви на мощност ви позволява да се справите при всяка битка с увереност!
Водачи от Seaguide подходящи и за морски риболов, висококачествен EVA материал за ръкохватка и множество други иновативни компоненти правят PROREX X SPIN атрактивна въдица в по-ниския ценови сегмент.
Х-намотките от въглеродни влакна върху празната повърхност осигуряват допълнителна стабилност и изключителен външен вид.
Обширната гама от въдици PROREX X предлага правилния модел за почти всяка цел на съвременния спининг риболов.

HVF® carbon fiber blank
Първокласна Hard-EVA дръжка
Seaguide - водачи
X-оплетка на дръжката
Строй – Extra Fast / Fast


170,00 лв.