Списък на продуктите с марка Lucky craft

Lucky craft

Нов
Lucky Craft Staysee 90SP Воблер
Lucky Craft Staysee е воблер, който предизвиква рибите в дълбоки места. Достига дълбочини от над 3 метра и продължава все така съблазнително да провокира хищниците. Оборудвана е както със система за трансфер на тежестта, която спомага за далечно замятане, така и с вградени утежнения и метални сачми, за да създават провокиращ хищника звук при движението на воблера.
32,00 лв.
Lucky Craft Pointer 78 Short Bill SP Воблер
Част от Pointer серията, отново с неутрална плаваемост, но с много по-активна игра, Pointer 78 Short Bill SP ще ви позволи да ловите в по-плитки участъци на водоемите и реките, предоставяйки ви ефективността и качествата на легендарните Lucky Craft Pointer воблери.
28,80 лв.
Lucky Craft Bevy Minnow 33 Snacky Воблер
Bevy Minnow 33 Snacky е едно малко бижу за ценителите на най лекия риболов. Воблер, който ще ви позволи агресивен туич дори в този минималистичен размер и грамамж. Оборудван е с една двойна кука, но носи добре и тройка в малки размери.
26,50 лв.
Lucky Craft Pointer 65 SP Воблер
Lucky Craft Pointer 65Sp - воблерът с който може да хванете всякакви хищници на река и затворени водоеми. Изключително успешна примамка за риболов на щука, пъстърва, костур, бяла риба и трофейни кефали. 
27,40 лв.
Lucky Craft Gengoal Воблер
С форма наподобяваща бръмбар този воблер е изключително подходящ за риболов на кефал по реките. Оборудван е с две двойни куки и това позволява да се провежда през подводни препятсвия с минимален риск от закачане. При много бавно равномерно водене, воблера има ясно изразена игра, а водейки го с по-високо вдигната въдица той разцепва повърхността на водата. Така може да се лови в много плитки и обрасли участъци, а там щуките и костурите не могат да му устоят.
26,50 лв.
Lucky Craft Flash Minnow 80 SP Воблер
Lucky Craft Flash Minnow SP e воблер с невероятна ефективност сред морските и сладководните хищници. Тайната на успеха му се крие в потрепващото му движение, когато направите пауза в обирането на влакното. Една от най-успешните техники  с този воблер e  бавно водене, редувано с паузи и придърпвания.
28,50 лв.
Lucky Craft Pointer 50 SS Воблер
Lucky Craft Pointer 50 - Най-новото предложение от Lucky Craft.Нова форма, перфектна игра със силни вибрации.Запазва хоризонталното си положение във всички ситуации.Подходящ за риболов на пъстърва, костур и кефал.
28,80 лв.
Lucky Craft Pointer 65 Short Bill S Воблер
Lucky Craft Pointer 65 S е универсален воблер. Също както всеки друг воблер от Пойнтер серията, репутацията му се гради единствено и само на успехи и постижения. Но все пак имайте пред вид, че за да извлечете максимума от този воблер, лекият такъм е задължителен.Воблерът е изключително успешен избор при риболов на пъстърва, въпреки размерът си.Освен пъстървите, доказано работи при риболов на костур, щука, распер и бяла риба.
27,40 лв.
Lucky Craft Humpback Minnow 50S Воблер
Lucky Craft Humpback Minnow 50 S е воблер за риболов на пъстърва, кефал и костури. Уникалният му дизайн го прави устойчив в силно течение и много лесно податлив на разнообразни техники на водене. Изгърбеното гръбче и леко сплесната форма ще ви позволят да го туичвате лесно.
28,00 лв.