Списък на продуктите с марка Lucky craft

Lucky craft

Lucky Craft Sammy 98 Повърхностна примамка
Lucky Craft Sammy е един от най-успешните воблери някога създавани за риболов на повърхността. Комбинация между уокър и попър, този воблер ви позволява да го водите от страна на страна (walking the dog), като с всяко захождане създава типичния за попър звук и водни пръски.
29,50 лв.
Lucky Craft Sammy 118 Повърхностна примамка
Lucky Craft Sammy е един от най-успешните воблери някога създавани за риболов на повърхността. Комбинация между уокър и попър, този воблер ви позволява да го водите от страна на страна (walking the dog), като с всяко захождане създава типичния за попър звук и водни пръски.
29,50 лв.
Lucky Craft Pointer 65 DD F Воблер
Lucky Craft Pointer 65DD е универсален воблер. Също както всеки друг воблер от Пойнтер серията, репутацията му се гради единствено и само на успехи и постижения.. Въпреки едва петте си грама, примамката постига завидни дистанции на замятане. Но все пак имайте пред вид, че за да извлечете максимума от този воблер, лекият такъм е задължителен. При тролинг за пъстърва Pointer 65DD се е доказал не еднократно по целия свят. Воблерът е изключително успешен избор при риболов на пъстърва, въпреки размерът си. Освен пъстървите, работи при риболов на костур, щука, распер и бяла риба.
27,40 лв.
Lucky Craft Fat CB BDS1 49mm Воблер
Lucky Craft Fat CB е единствения воблер от тип Кранк направен от ABS пластмаса. Бавно плуване на точна дълбочина може да се постигне само с пластмасова примамка. 
34,00 лв.
Lucky Craft Yawara 125 FW Воблер
Lucky Craft Yawara е създаден специално за риболов на лавраци. Yawara 125FW – оборудван със система за трансфер от волфрамови утежнения и тракалки, който ще ви позволи да постигате завидни дистанции.
32,00 лв.
Lucky Craft Bevy Shad 75 SP Воблер
Bevy Shad 75 SP е най-подходящ в пролетния и летния сезон, като силата му е в риболова на тролин за бяла риба и сом. При влачене работната дълбочина на примамката е 3 метра. Пуснете го на дистанция от 40 метра зад лодката, поддържайте скорост около 3 км/ч и ще стигнете до вашия трофей за кратко време.
32,00 лв.
Lucky Craft Silent Bevy Shad 50SP Воблер
Lucky Craft Silent Bevy Shad 50 SP е воблер за риболов, който комбинира най-доброто от качествата на миноу и кранк воблерите. Този воблер е от типа „зависващ“, но за разлика от Pointer сериите, балансиращото вградено утежнение накланя воблера напред, като дори при паузите воблерът потрепва леко. Изключително успешен воблер за риболов на пъстърва, костур, кефал и всички хищни риби.
28,50 лв.
Lucky Craft Pointer 100 SR
Lucky Craft Pointer 100 SR е воблерът, когато става въпрос за риболов на щука. Специалният дизайн на примамката, както и ъгълът и формата на лопатката му създават бавна и съблазнителна игра с отчетливa и широка амплитуда на движение на опашката. Такова движение влудява щуките. Благодарение на вградената система за трансфер на тежестта, сравнително малка лопатка и аеродинамика, този воблер постига завидна дистанция на замятане. С дълбочина на газене до 50 см и ясно изразена плаваемост(изплува бързо) примамката дава възможност за бързо и ефективно облавяне на плитки участъци. Играта му се запазва дори при най-ниска скорост на обиране, като по този начин гази буквално под самата водна повърхност и избягвате типичните за щукарските водоеми подводни водорасли и закачки.
29,90 лв.
Lucky Craft Pointer 100 XD Воблер
Lucky Craft Pointer 100SP е стандарт за „jerk“ воблер от създаването си, който е недостижим и до днес. Това е най-успешният и известен воблер сред богата гама примамки на Lucky Craft.
29,90 лв.
Lucky Craft Pointer 100 SSR Воблер
Lucky Craft Pointer 100SSP е стандарт за „jerk“ воблер от създаването си, който е недостижим и до днес. Това е най-успешният и известен воблер сред богата гама примамки на Lucky Craft.
29,90 лв.
Lucky Craft Pointer 48S Воблер
Lucky Craft Pointer 48 е най-малкият воблер от легендарната серия Pointer на марката. „Живата“ му игра и хоризонталното трептете от страна на страна при всякаква техника на водене, го превръщат в неустоима цел на всички пъстървови риби, кефал, костур, щука и други.
26,50 лв.
Lucky Craft Pointer 78 XD Воблер
Lucky Craft Pointer 78 е един от най-популярните и успешни модели сред богатия асортимент на японския производител. Уникалният баланс и вибрация на примамката са подсилени и от вградените утежнения, които създават леки потрепвания на примамката по време на паузите. Благодарение на утежненията и формата си, той ви позволява да постигате изключителни дистанции на замятане, което в повечето ситуации е от решаващо значение за успеха.
28,80 лв.