Списък на продуктите с марка Lucky craft

Lucky craft

Нов
Lucky Craft Pointer 100 DD Воблер
Lucky Craft Pointer 100DD е стандарт за „jerk“ воблер от създаването си, който е недостижим и до днес. Това е най-успешният и известен воблер сред богата гама примамки на Lucky Craft.
24,92 лв.
Нов
Lucky Craft Pointer 65 Short Bill S Воблер
Lucky Craft Pointer 65 S е универсален воблер. Също както всеки друг воблер от Пойнтер серията, репутацията му се гради единствено и само на успехи и постижения. Но все пак имайте пред вид, че за да извлечете максимума от този воблер, лекият такъм е задължителен. Воблерът е изключително успешен избор при риболов на пъстърва, въпреки размерът си. Освен пъстървите, доказано работи при риболов на костур, щука, распер и бяла риба.
22,00 лв.
Нов
Lucky Craft Humpback Minnow 50S Воблер
Lucky Craft Humpback Minnow 50 S е воблер за риболов на пъстърва, кефал и костури. Уникалният му дизайн го прави устойчив в силно течение и много лесно податлив на разнообразни техники на водене. Изгърбеното гръбче и леко сплесната форма ще ви позволят да го туичвате лесно.
23,33 лв.
Lucky Craft Staysee SP Воблер
Lucky Craft Staysee е воблер, който предизвиква рибите в дълбоки места. Достига дълбочини от над 3 метра и продължава все така съблазнително да провокира хищниците. Оборудвана е както със система за трансфер на тежестта, която спомага за далечно замятане, така и с вградени утежнения и метални сачми, за да създават провокиращ хищника звук при движението на воблера.
25,00 лв.
Lucky Craft Blade Cross 110
Със светкавицата и вибрациите на спинърбейт и привлекателността на гледка твърда стръв, Blade Cross превъзхожда, когато е воден върху трева или бавно се търкаля около структурата на дъното.
30,00 лв.
Lucky Craft Clutch Воблер
Lucky Craft Clutch – воблер от типа кранк с изключително високочестотна и активна игра. Четирите варианта на газене SSR, SR, MR и XD позволяват облавянето на различни дълбочини с една и съща активна и провокираща игра. Оборудван е с волфрамови утежнения, които играят и ролята на тракалка.Благодарение на дизайна и утежнението си и трите варианта на модела са изключително стабилни, без значение дали ги ползвате на река или в стояща вода.Lucky Craft Clutch e воблерът, който Ви трябва, когато търсите кефали и щуки.
20,00 лв.
Lucky Craft Micro Cra-Pea Воблер
Lucky Craft Micro Cra Pea е отличен кранк, подходящ за риболов на кефали, пъстърви и костури. Стабилно поведение в бърза вода, изключително активна игра и най-вече страхотни резултати с рибки! Едно страхотно решение за лайт риболов в летните месеци! 
22,08 лв.
Lucky Craft Sammy 100 Воблер
Lucky Craft Sammy е един от най-успешните воблери някога създавани за риболов на повърхността. Комбинация между уокър и попър, този воблер ви позволява да го водите от страна на страна (walking the dog), като с всяко захождане създава типичния за попър звук и водни пръски.
24,58 лв.
Lucky Craft Flash Minnow Slim Sea Finger Воблер
Lucky Craft Flash Minnow Slim ~ Sea Finger е един от задължителните воблери в кутиите ви, когато става дума за морски риболов. Създаден специално за средиземноморските условия на риболов, воблерът имитира зарган и пясъчна змиорка по форма – основна храна за всички морски хищници. Еднакво добре работи както с агресивна и бърза техника на  водене, така и при бавно обиране, редувано с паузи.
30,00 лв.
Lucky Craft Cra-Pea MR SFT Воблер
 Lucky Craft Cra-Pea MR е воблер с много активна игра. Неустоима хапка за кефали! Подходящ е за риболов на река и на затворени водоеми, а дълбочината на газене е от 0.6 до 1м. Оборудван е с две единични куки, които могат да бъдат подменени.
22,08 лв.
Lucky Craft Pointer 65 SP Воблер
Lucky Craft Pointer 65Sp - воблерът с който може да хванете всякакви хищници на река и затворени водоеми. Изключително успешна примамка за риболов на щука, пъстърва, костур, бяла риба и трофейни кефали.
22,00 лв.
Lucky Craft Pointer 50 Воблер
Lucky Craft Pointer 50 - Най-новото предложение от Lucky Craft.Нова форма, перфектна игра със силни вибрации.Запазва хоризонталното си положение във всички ситуации.Подходящ за риболов на пъстърва, костур и кефал.
24,00 лв.
Lucky Craft Sammy 128 Воблер
Lucky Craft Sammy от години е воблер фаворит сред повърхностните примамки, като основна причина за популярността му е неговата ефективност. Богата гама от цветове и размери ви гарантира възможността да се адаптирате към всякакви услови и риби. Произвежда се в серия за солена и серия за сладка вода. Основните разлики са в различните цветове за сладка и солена вода. Сладководните модели са с Daiichi куки, а морските с куки Owner ST, които не корозират.
30,42 лв.