Списък на продуктите с марка gosen

gosen
Плетено влакно Gosen Answer Ajing PE X 4
Gosen Answer Ajing е 4-нишково плетено влакно, специално разработено за риболов с фини примамки (Ajing, Area риболов), както в солена, така и в сладка вода.
53,20 лв.
Плетено влакно Gosen Answer Jigging PE X8
Уникалната технология, с която се изработват японските плетените влакна Gosen ви дава възможност да премерите сили с големите водни представители. 
93,00 лв.
Плетено влакно Gosen Answer Eging PE X8
Gosen Answer Eging PE X8 e първокласно качество японско плетено влакно в бял цвят с цветна маркировка.
55,00 лв.
Плетено влакно Gosen W Mono PE
Gosen W Mono PE е висококачествено японско плетено влакно с изключителна чувствителност, кръгла форма, отлична здравина и висока устойчивост на триене. Моделът е подходящ за всякакви условия на риболов.
20,30 лв.
Плетено влакно Gosen Tiny PE Aji
Японското плетено влакно Gosen Tiny PE Aji олицетворява най-добрите иновативни решения и технологии на Gosen, материалите, които са вложени и многоетапното тестване.
46,90 лв.
Плетено влакно Gosen-W 4ply Multi 300 m
Gosen притежава над 50 години опит и е един от водещите производители на влакна в Япония.
57,40 лв.
Плетено влакно FATA Resonator PE
FATA Resonator е отлично PE влакно с много финни размери, перфектно е за пъстървов риболов и позволява дълги замятания с леки примамки.
32,40 лв.
-7,06 лв.
Плетено влакно Gosen DonPepe ACS x4
4 - Четири-нишковото влакно DonPepe ACS е едно от най-популярните в Япония.
27,44 лв.
34,50 лв.
-10,36 лв.
Плетено влакно Gosen CAST-4
Ново плетено влакно от Gosen, което съчетава следните качества, благодарение на SG обработката – изключителна здравина, висока чувствителност и водоотблъскващи свойства.
41,44 лв.
51,80 лв.
Плетено влакно Gosen Roots PE X4
Roots PE X4 е висок клас плетено влакно с четири нишки, предлагащо се в Multi Color и Light Green варианти.
43,50 лв.
Плетено влакно Gosen Roots PE X8
Плетено влакно Gosen Roots PE X8 е висок клас влакно с осем нишки, което се предлага в два атрактивни цвята Multi Color и Light Green и множество размери.
43,50 лв.
Влакно FATA Resonator Polyester
Японско полиестерно влакно от най-високо качество, което е специално предназначено за риболов на пъстърва.
17,90 лв.
Плетено влакно Gosen PE Wild Jerk Egi
Новото влакно GOSEN Wild Jerk egi е проектирано от г-н Shigemi, най-известният и почитан рибар на калмари в Япония.
75,60 лв.
Плетено влакно Gosen Casting 16 Braid
Gosen Cating 16 е победителят от изложението Efftex 2017 в категорията най-добро влакно. Инженерите на Gosen успяват да проектират 16 нишково влакно с нисък диаметър, в следствие на това то се отличава с феноменално гладка повърхност и много дълъг обхват на замятане.
152,60 лв.
-2,94 лв.
Плетено влакно Gosen-W 4ply Green
Gosen притежава над 50 години опит и е един от водещите производители на влакна в Япония. Доскоро предимствата на влакната Gosen бяха запазени единствено за по-тесен кръг потребители, но вече могат да се открият и из Европа. 
26,46 лв.
29,40 лв.
Плетено влакно Gosen W Hard Type 8
Gosen W Hard Type 8 е висококачествено плетено влакно, изработено от Izanus влакна. Твърдо и с много стегната оплетка, то гарантира мининална абсорбация на вода, дълъг кастинг и добро потъване на примамките. 
38,90 лв.
Флуорокарбон Gosen Wild Jerk Leader
Gosen Wild Jerk Egi поводът притежава плътно титаниево и силиконово покритие за по-добра устойчивост на абразия и по-далечен и точен кастинг.
18,90 лв.
Монофилно влакно Gosen Lumina Shine
Light Game влакното Lumina Shine е изработено от полиестер с флуоресцентен жълт цвят и е отлично за нощен риболов, trout area или light rock fishing. Полиестерът е с относително високо тегло (1.4 спрямо водата) и потъва бързо и лесно, а ниската му разтегливост прави влакното изключително чувствително.
25,50 лв.
Клатушка FATA Resonator
Новата клатушка FATA Resonator е от новия бранд на Gosen и притежава уникална форма и атрактивни цветове за риболов на пъстърва. Универсална и лесна за работа, тя е много ефективна, когато се изтегля ...
14,90 лв.