Списък на продуктите с марка MAVER

Maver е риболовна марка, която е специализирана в производството на висококачествени риболовни принадлежности и оборудване. Те предлагат широка гама от продукти за различни видове риболов, включително риболов на едри риби, мач риболов, риболов на шаран и риболов на хищници.

Продуктовата гама на Maver включва въдици, макари, щеки, дрехи, багаж и аксесоари като куки, влакна и плувки. Те са известни с иновативния си дизайн и използването на съвременни материали и технологии за създаване на високоефективни риболовни съоръжения.

Компанията е основана в Италия през 1994 г. и оттогава се разраства, за да се превърне в глобална марка с присъствие в над 30 страни. Maver има силна репутация в риболовната общност и се ползва с доверието на риболовци от всички нива, от начинаещи до професионалисти.

Нов
Клатушка Maver Salmerino Spoon 2.5g

Клатушка, оборудвана с две много специфични характеристики, първата е формата, дадена от централната кухина, която й позволява винаги да работи на желаната височина както при ниска, така и при висока скорост, втората е допълнителните вибрации, които изкованото фолио отразява в горната част . Наличните цветове и тежести са проектирани да отговарят на различните риболовни кръгове по време на състезанието. Идеален както за отглеждана в рибовъдни стопанства, така и за местна пъстърва. Съотношението тегло/обем, проектирано да слиза на дъното със същата скорост като пелетите, използвани във фермите. Снабден с двоен разделен пръстен и единична кука от стомана и карбон, без ръбове, с химически заточен връх.
Снимката показва лицето и гърба на клатушката, цената е за 1 бр.
6,00 лв.
Нов
Куки Maver KATANA NICH GAMCOR - 20 бр/пакет - № 6/8/10/12/14/16

Тази серия куки MAVER Katana е за риболов в сладки и солени води. Куката е здраваq с късо стъблоq отворена с чапраз. Предназначена е за риболов на жива стръв - торен, земен червей и бял червей. Отлично държи и 2-3 броя царевица. Перфектна е за риболов на едри риби - каракуди, шарани и амури.

Цвят - Nickel
20 броя / пакет
Made in Japan

6,00 лв.
Клатушка Maver Lacustre Spoon 1.8g Recast

Клатушка, предназначена за улов на пъстърва, разположена в долните слоеве на морското дъно, ако се възстанови с бавни повдигания / спускания, задейства хищническия инстинкт на пъстървата. Съотношението тегло/обем, проектирано да слиза на дъното със същата скорост като пелетите, използвани във фермите. Снабдена с двоен разделен пръстен и единична кука от стомана и карбон, без ръбове, с химически заточен връх. Комбинация от цветове, невиждана досега на пазара, благодарение на изключителното "двуядрено" приложение, което създава различен ситопечат между предната и задната част на лъжицата. Идеален както за отглеждана, така и за местна пъстърва.
Снимката показва лицето и гърба на клатушката, цената е за 1 бр.
6,00 лв.
Куки - MAVER Katana 1245A

Куки подходящи за закачане на дълги червеи или малки рибки. Предлагат се в опаковка от 10 броя
4,00 лв.
Халки - MV-R Spilit Rings

Първокласни сплескани хлаки от неръждаема стомана.
Благодарение на използването на висококачествена пружинна стомана, халките достигат огромна товароносимост и стабилност. Предлагат се в опаковка от 15 броя
3,00 лв.
Греда за платформа - MV-R FRONT BAR 180 - D25 / D30 / D36

Нов модел греда за платформа от Maver.
Може да се монтира на всички видове платформи с кръгли крака с диаметър 25-30-36мм.
Много красива и здрава.
Лесна и бърза за монтаж и настройка. 
Размер - 66x39cm
150,00 лв.
Троен вирбел - MAVER Cross Line

Висококачествен фосфорициращ троен вирбел от MAVER, подходящ при морски риболов.
Предлага се в опаковка от 5бр
4,00 лв.
Троен ролков вирбел - MAVER High Speed

Висококачествен троен вирбел от MAVER, подходящ при риболов с плувка или бомбарда.
Предлага се в опаковка от 10бр
6,00 лв.
Болонезе въдица Maver 21 SUPERLITHIUM LIGHT MX

Името SUPERLITHIUM по цял свят означава Super Качество от MAVER. От дълги тодини предлага на пазара болонезе пръчки, които превъплащават в реалност мечтите на рибарите и доставят неописуеми емоции и преживявания по реките в Европа. Всяка година в новите модели въдици се вграждат последните издания карбонови влакна, използват се най-модерните и леки лепила и лакове, и се връзват селектирани серии водачи и макародържачи. Като резултат, ние от MAVER, смело можем да кажем, че нашите клиенти получават най-модерните, най-технологичните, леки и балансирани болонезата, които може да се предложат на европейския пазар. През 2021 година ние предлагаме Superlithium LIGHT, Superlithium MEDIUM и Superlithium POWER, 
Нашите клиенти ще си доставят невероятни мигове и преживявания ползвайки MAVER Superlithium болонезета, като сигурно и гарантирано ще си извадят трофеите, и ще бъдат подсигурени от качество и сервиз, който не се предлага често в наши дни.
SHMC - карбонови бланки
FUJI FAZLITE водачи
100% Made in Italy!
640,00 лв.
Ролкови Вирбели Katana 10бр/пакет - №8-18-20-22-24

Висококачествени ролкови вирбели. Исползват се за риболов на мач, болонезе и фидер. Много са полезни при риболов на течение, защото елиминират усукването на повода. Ушите са широки, за бързо и удобно монтиране на повода.
Вирбели - 10бр. в опаковка.
2,00 лв.
ДВОЙНО ПРИКАЧНО ЗА ЧАДЪР - MAVER

Стабилно двойно прикачно за чадър от MAVER.
Може да се постави на столове с диаметър на крака - 25, 30 и 36мм
70,00 лв.
Маса за платформа - MAVER SUNNY SIDE "410" 41x32cm

Маса за стръв и захранка на MAVER. 
Монтажа е универсален за платформи с крака 25-30-36мм. Може да се монтира и на квадратни крака 25мм.
Отличен артикул, супер качество на перфектна цена
80,00 лв.
Клатушка - MAVER ALBINA Spoon Recast - 2.6гр

Клатушка "за далечни замятания", която се възползва от високото съотношение обем / тегло, за да достигне отлични разстояния, дори ако се изстреля срещу вятъра.
Потапя се бавно във водата и след това поддържа дълбочината на плуване, за да открие пъстървата, която се крие в дълбоките води на големите езера.  Комбинация от цветове, невиждана досега на пазара, благодарение на изключителното "двуядрено" приложение, което създава различен ситопечат между предната и задната част на клатушката. Идеален както за пъстърва, отглеждана в развъдници, така и за дива пъстърва, с отлични резултати и за клен и костур. Снабден с двоен разделен пръстен и единична кука от стомана без контра, с химически заточен връх. Съотношението тегло/обем, проектирано да потъва на дъното със същата скорост като пелетите, използвани по развъдниците.
Снимката показва лицето и гърба на клатушката, цената е за 1 бр.
6,00 лв.
ЖИВАРНИК MV-R COMMERCIAL KEEPNET 4.00M

ЖИВАРНИК на Maver MV-R COMMERCIAL KEEPNET 4.00M
Живарникът е конструиран така, че мрежата да остава изпъната върху пръстените и да се сгъва правилно. Мрежата е висококачествена , мека и тъмна, с което помага на рибата да остане спокойна.
160,00 лв.
Щека - MAVER SUPER CARP X5 - 13метра

Отлична бюджетна щека на MAVER.
Щеката е типично шаранска и при натоварване работи цялата. Много лека, здрава и надеждна. Отличен инструмент за начинаещи и напреднали щекари. 
Доставя се стандартно с един топ-сет - K300 REALITY (2.95м)

Дължина - 13 метра
"Ф"мм - 46
Транспортна дължина - 1.76м
Брой секции - 9
Тегло - 1067гр

800,00 лв.
Чанта за живарник MAVER - MV-R LARGE

Водонепромокаема чанта за живарник, със запечатани шевове, устойчив цип и удобна дръжка. Елиминира миризмите по време на транспортиране.
Размери: 62 /20 /55см
120,00 лв.