Списък на продуктите с марка MAVER

Maver е риболовна марка, която е специализирана в производството на висококачествени риболовни принадлежности и оборудване. Те предлагат широка гама от продукти за различни видове риболов, включително риболов на едри риби, мач риболов, риболов на шаран и риболов на хищници.

Продуктовата гама на Maver включва въдици, макари, щеки, дрехи, багаж и аксесоари като куки, влакна и плувки. Те са известни с иновативния си дизайн и използването на съвременни материали и технологии за създаване на високоефективни риболовни съоръжения.

Компанията е основана в Италия през 1994 г. и оттогава се разраства, за да се превърне в глобална марка с присъствие в над 30 страни. Maver има силна репутация в риболовната общност и се ползва с доверието на риболовци от всички нива, от начинаещи до професионалисти.

Нов
Куки MAVER Katana 1090A Nickel - 20 бр в пакет

Maver Katana 1090A Nickel са тънки и здрави куки с универсална употреба. Пробиват с лекота всякакви видове червеи, камола и други ларви. Отличават се със дълго стебло, широка извивка и право добре изразено острие.

20 броя в опаковка
С контра
Made in Japan

5,00 лв.
Нов
Куки MAVER Jurassic Series J02 - 15 бр в пакет

Jurassic J02 е класическа, права, бяла кука. Тънка, карбонова с дълго острие, химически заточено. Отлично качество. Куката J02 няма да Ви подведе и в най-екстремните риболовни ситуации. Подходяща е за всички видове риболов. С малките номера може да се лови отлично на болонеза, щека или мач. Препоръчителна дебелина на влакната: 0.10 - 0.22мм, според големината на куката.
2,80 лв.
Нов
Ваглер MAVER Waggler Dalton

Моделът е с балсово тяло и четири сменяеми антени. Утежнението се регулира, споредством месингови шайби. Тези ваглери са удачни при всякакви условия за фиксиран или подвижен монтаж, да ловите с тях на всякакви места - от плитки езера до дълбоки канали. Перфектен избор при риболов на платика и бабушка.
9,00 лв.
Нов
Ваглер MAVER Waggler Plank

Моделът е с балсово тяло и плътна, ясно видима антена. Утежнението се регулира, споредством месингови шайби. Тези ваглери са удачни при всякакви условия за фиксиран или подвижен монтаж, да ловите с тях на всякакви места - от плитки езера до дълбоки канали. Перфектен избор при риболов на шаран и каракуда.
9,00 лв.
Нов
Куки MAVER Katana 1245A Black Nickel - 10 бр в опаковка


Куки подходящи за закачане на дълги червеи или малки рибки
Предлагат се в опаковка от 10 броя
Цвят: Черен Никел
С Ухо
С контра
Made in Japan

4,00 лв.
Нов
Монофилно влакно Maver Smart Dual Band 600 метра - потъващо

Супер качествено, монофилно влакно в разфасовка от 600 метра. Произвежда се чрез уникален процес, при който се съединяват два вида материал. Резултатът, който се получава е монофилно влакно с висок коефициент на потъване, повишен тест на издръжливост и отчетлива абразо-устойчивост. Влакното е меко и е перфектен избор за риболов на мач, фидер и carp fishing.
30,00 лв.
Нов
Монофилно влакно Maver GREEN POWER FLUORINE - 300 метра

Maver Green Power е синоним за високо качество. В сравнение със стандартните монофилни влакна, Green Power е 20 пъти по-устойчиво на солена вода и качествата му остават непроменени при ниска и висока температура. Това влакно е идеално за риболов в близост до скали, ситуация, при коят стандартните влакна могат лесно да се срежат. Обработено е с иновативното флуоро покритие, което значително увеличава гладкоста, повишава износването при триене и подобрява кастинговите му характеристики.
15,00 лв.
Нов
Монофилн влакно Maver Smart Genesis Plus - 50 мeтра

Монофилно влакно за поводи с отлично качество. Характеризира се с прозрачен, кристален цвят и е почти невидимо във водата. Отличителните му качества - точен диаметър, висок тест на въвзел и повишена устойчивост на абразия.
7,00 лв.
Нов
Монофилно влакно Maver Stone River 600 метра - потъващо

Повърхността на това основно влакно е обработена с полимери, обогатени с железни частици. По този начин се увеличава теглото му, а това спомага за по-бързото потъване на линията. Отличава се с слаба разтегливост, липса на механична памет и изключтелна здравина на възел. Походящо е за риболов на ваглер, фидер или сърфкастинг.
Цвят: Керемидено червен
20,00 лв.
ЖИВАРНИК MAVER CHANNEL KEEPNET - 3.50m

Квадратен живарник, предназначен за използване в състезателни ивици, в които има силно присъствие на канален сом. Специалната материя "Welded Mesh" предотвратява закачането на бодливите перки на този тип риби за мрежата, като по този начин се улеснява фазата на претегляне, не се поврежда рибата или мрежата, а също се спестява значително време. Живарникът, също така е идеален и за риболов на шаран, първите два ринга са с размери 55х45 см и са проектирани така, че да можете удобно да поставите главата на кепа, за да обърнете рибата, без да се налага да я държите с ръка. Последните рингове са оборудвани с две "дръжки" за улесняване на изваждането на улова от водата, а в допълнение последните 3 ринга са покрити с гумирана обвивка, която ги предпазва от износване поради триене в грапави повърхности (напр. камъни, бетон). Благодарение на технологията на изработване на самата материя по време на производствената фаза, тя е изключително здрава и устойчива на сериозни натоварвания. Живарникът се предлага само в размер от 3,5 м, подходящ за всякакъв тип терени.
240,00 лв.
Тениска с яка Maver PASSION POLO

Стилна и удобна тениска с яка, с модерен дизайн и апликирано лого на Maver. Походяща, както за риболов, така и за носене в ежедневието.
 
48,00 лв.
Тениска Maver PASSION T-SHIRT

Стилна и удобна тениска, с модерен дизайн и апликирано лого на Maver. Походяща, както за риболов, така и за носене в ежедневието.
 
28,00 лв.
Гумени стопери MAVER Olive Rubber Stopper - модел 1663

Висококачествени гумени стопери от Maver. Предлагат се в опаковка от 9 броя и избор от 5 размера. Отличават се с издължен елипсовиден профил, като стоят здраво и стабилно на влакното. Използват при монтажи за риболов на подвижна плувка, фидер или CARP FISHING. Монтират се с лекота, като влакното се вдява през ухото на металната нишка и стопера се сваля с пръсти директно върху влакното. Размера се подбира според дебелината на влакното Ви.

SSS – 0.10 / 0.12 мм
SS – 0.12 / 0.14 мм
S – 0.14 / 0.16 мм
M – 0.16 / 0.18 мм
L – 0.18 / 0.20 / 0.22 мм

2,50 лв.
Класьор за поводи MAVER KATANA - Зелен/Бял

Katana Rig Box са компактни и ултра леки класьори, снабдени с фиксиращи позиции, като всеки от тях може да побере над 100 вързани куки, готови за употреба. Размерът на опорните колчета е достатъчен както по диаметър, така и по дължина, за да позволи фиксирането дори на малки куки и клупове. 
12,00 лв.
Прикачно MAVER MV-R Accessory Arm 20/30cm

Прикачно Maver, с възможност за монтиране на платформи с кръгъл крак, с диаметър 25, 30 или 36мм. Дължина - 30 см
36,00 лв.
Директен телескоп Maver Falcon Slim Evolution Alborella - 2.50/ 3.00/ 3.50/ 4.00/ 4.50/ 5.00 метра

Директни телескопи за "бърз" риболов "на-късо" с отлични качества. Изработени са от SHMC карбон, като всички дължини са оборудвани с плътен карбонов връх - жило. Тези пръчки са много леки, твърди и с тънък диаметър. Предлагат се на няколко дължини, които може да си изберете от приложения филтър. С тях риболова на късо е много резултатен, а процеса на риболов Ви пълни душата с радост и положителни емоции.
110,00 лв.
Глава за кеп Maver MEDUSA CARP BIG FISH

Глава за кеп, предназначена за риболов на едри риби шарани и трофейни екземпляри. Изработена е от здрава монофилна мрежа, а отстрани са монтирани неопренови поплаваци, за да не ви тежи докато морите рибата при кепчосване.
40,00 лв.
Гола бланка за болонезе - MAVER INVINCIBLE EXTREME MX 5.00m

Maver Invinsible Extreme MX е подобрената и още по-здрава версия на Invinsible MX. Благодарение на най-модерните технологии и последно поколение смоли, инженерите на Reglass успяха да създадат тази екстремна версия на гола бланка за болонеза въдица, способна да пребори най-големите и силни шарани или бели мряни. Страхотен избор за силов, екстремен и натоварващ риболов. Бърз строй и ненадмината мощ, отличават тази болонеза от предшественика й. Легендата стана още по-добра!
530,00 лв.
Спрей за влакно MAVER Line Sinker - 125ml

Спрей за монофилно влакно, предназначен за почистване и обезмасляване на риболовни влакна (предимно потъващи влакна) с цел подобряване на тяхните характеристики.
При риболова на дистанция, потъването на линията е много важно. След няколко риболовни сесии всяка линия се покрива с мръсотия и потапянето им е много по-трудно от първоначалното.
Line Sinker в пластмасова бутилка от 125 ml ви позволява удобно да напръскате влакното върху макарата с помощта на пулверизатор и да го обезмаслите, без да я повредите.
8,00 лв.
Конектор за ластик MAVER ELASTIC CONNECTOR - S/M/L

Конектор за ластик, за щека или директен телескоп. Подходящи са за употреба с плътни ластици или хибридни и кухи ластици с по-малък диаметър.
3,00 лв.