Списък на продуктите с марка MAVER

Maver е риболовна марка, която е специализирана в производството на висококачествени риболовни принадлежности и оборудване. Те предлагат широка гама от продукти за различни видове риболов, включително риболов на едри риби, мач риболов, риболов на шаран и риболов на хищници.

Продуктовата гама на Maver включва въдици, макари, щеки, дрехи, багаж и аксесоари като куки, влакна и плувки. Те са известни с иновативния си дизайн и използването на съвременни материали и технологии за създаване на високоефективни риболовни съоръжения.

Компанията е основана в Италия през 1994 г. и оттогава се разраства, за да се превърне в глобална марка с присъствие в над 30 страни. Maver има силна репутация в риболовната общност и се ползва с доверието на риболовци от всички нива, от начинаещи до професионалисти.

Монофилно Влакно MAVER - MVR FEEDER MONO 150м

Това влакно е невероятно силно за диаметъра си с много висока якост на възела и може да се похвали с превъзходна устойчивост на абразия. Напълно водоустойчиво влакно с UV защита.
Специално разработено монофино влакно за фидер!
15,00 лв.
Купичка за къпинг MAVER Reality Cup Set Black

Купичка за къпинг - Maver. Предлага се с монтажен адаптор.
Този типично италиански дизайн е направен с цел да се къпира по-голямо количество захранка наведнъж. Също така често се ползва комбинация от малко топче с лепен червей, или глина с фуил и захранка. Топчетата се слагат първи и попадат в тънката част на къпинга, а захранката ги "затапва" отгоре.
 
9,00 лв.
Клещи с резачка MV-R Split Pliers - Braid Cutter

Моделът е с мултифункционални челюсти подходящи за вадене на куки, разделяне на split ring, рязане на плетено влакно.
 
23,00 лв.
ЖИВАРНИК MAVER EASY FLOW RIVER KEEPNET 4.00M

ЖИВАРНИК на Maver EASY FLOW RIVER KEEPNET 4.00M
Живарникът е конструиран така, че мрежата да остава изпъната върху пръстените и да се сгъва правилно. Мрежата е висококачествена , мека и тъмна, с което помага на рибата да остане спокойна.
Предназначен е да се използва преди всичко в реки. Основната характеристика е мрежата, която позволява на течението да минава през нея, като се елиминира триенето. Конструкцията е изработена от алуминий и минава по цялото тяло на мрежата, за да я задържи на дъното.
130,00 лв.
Колчета за дистанция MAVER Reality Bank Stick Combo 3m

Това са висококачествени колчета за измерване на дистанция, с които си гарантирате максимална точност и прецизност при риболов от брега.
В комплект с въже 3 метра.
42,00 лв.
Глава за колче MAVER Reality Informer Rod Rest

Проста, но ефективна глава за колче - регулируема многопозиционна, с месингова, стандартна за всяко колче резба.
6,00 лв.
Глава за колче MAVER Reality Rod Rest Adjustable

Проста, но ефективна глава за колче - регулируема многопозиционна, с месингова, стандартна за всяко колче резба.
7,00 лв.
Луминисциращи мъниста Maver Luminex Ultra Soft

Меки, луминсциращи мъниста, които привличат рибата към светлината. Могат да се използват и през деня на по- голяма дълбочина. Преди хвърлянето им във водата е необходимо да се доближат за няколко секунди до източник на светлина. Благодарение на технологията използвана за производството им, излъчват два пъти по- интензивна светлина от повечето мъниста на пазара.
6,00 лв.
Троен вирбел - MAVER Cross Line

Висококачествен фосфорициращ троен вирбел от MAVER, подходящ при морски риболов.
Предлага се в опаковка от 5бр
4,00 лв.
2023 Щека MAVER KYON X2 13m + 2 удължителя

Страхотно ново предложение на италианския Premium brand MAVER за сезон 2023 - MAVER KYON X2 13m
Щеката е направена с 2 паралелни колена, отлично балансирана, лека и бърза и е най-добрият ALLROUNDER (универсално приложение) в каталога на MAVER за сезон 2023 година. Такъв висок клас универсална щека за риболов на бяла риба и шаран, на тази цена е трудно постижимо за други конкурентни марки. А, най голямото предимство на MAVER KYON X2 13m, е че е 100% произведе в Италия в завода REGLASS!
Предлага се с калъф, протектор на 13.00м, къс удължител 6/7 коляно и удължител на 13.00 метра.
Ние имаме на склад всички варианти топ-сети на Maver, Match и Carp изпълнение, с подсиленио място за монтиране на страничен слот и с фабрично монтирани такива слотове. Може да си изберете каквото искате според личното ви предпочитание и вашия риболов.
 
2500,00 лв.
Двойна купичка за къпинг MAVER

Двойна купичка за къпинг - Maver. Предлага се с монтажен адаптор с диаметър 4 мм.
Обем: 300 mll
 
15,00 лв.
Троен Ролков Вирбел Maver High Speed Triple Swivel Competition

High Speed троен вирбел с карабинка. Може да се исползва и в сладка и в солена вода. Отлично качество с голяма якост. Перфектен за бомбарда, въртящи блесни изкуствени примамки.
7,00 лв.
Болонезе въдица Maver 21 SUPERLITHIUM MEDIUM MX

Името SUPERLITHIUM по цял свят означава Super Качество от MAVER. От дълги тодини предлага на пазара болонезе пръчки, които превъплащават в реалност мечтите на рибарите и доставят неописуеми емоции и преживявания по реките в Европа. Всяка година в новите модели въдици се вграждат последните издания карбонови влакна, използват се най-модерните и леки лепила и лакове и се връзват селектирани серии водачи и макародържачи. Като резултат, ние от MAVER, смело можем да кажем, че нашите клиенти получават най-модерните, най-технологичните, леки и балансирани болонезата, които може да се предложат на европейския пазар. През 2021 година ние предлагаме Superlithium LIGHT, Superlithium MEDIUM и Superlithium POWER, 
Нашите клиенти ще си доставят невероятни мигове и преживявания ползвайки MAVER Superlithium болонезета, като сигурно и гарантирано ще си извадят трофеите и ще бъдат подсигурени от качество и сервиз, който не се предлага често в наши дни.
SHMC - карбонови бланки
FUJI FAZLITE водачи
100% Made in Italy!
780,00 лв.