Списък на продуктите с марка LINEAEFFE

Lineaeffe е италианска риболовна марка, която произвежда широка гама риболовно оборудване, включително риболовни макари, въдици, влакна и други аксесоари. Компанията е основана през 1990 г. и оттогава се е превърнала в една от водещите марки за риболов в Европа.

Lineaeffe предлага продукти за различни видове риболов, като сладководен риболов, соленоводен риболов и риболов на муха. Някои от техните популярни продуктови линии включват Vigor Carp и Rapid Bass, които са предназначени съответно за риболов на шаран и бас.

В допълнение към оборудването за риболов, Lineaeffe предлага и разнообразие от облекло и аксесоари за риболов, включително шапки, ризи и чанти.

Като цяло Lineaeffe е известен с производството на висококачествени и достъпни риболовни съоръжения, което го прави популярен избор както за начинаещи, така и за опитни риболовци.

Монофилно влакно FF NOBU PROCAST FLUO ORANGE - 600 метра

Супер здраво, монофилно влакно със силиконово покритие. Дълготрайно и устойчиво при постоянна употреба. Притежава ярък червен цвят, а поктиритие му, го защита допълнително от неблагоприятни абразивни фактори, като скали, миди или сол. Перфектно е за всички техники на дънен риболов - carp fishing, фидер и Surf casting на море. Отличава се с много добра видимист по всяко време на денонощието.

Произведено в Япония

38,00 лв.
Шаранджийски монтаж хеликоптер STONFO - 5 броя комплекта в пакет

Комплект от аксесоари, достатъчни за изработката на 5 бр Хеликоптер монтажи. Изключително високо качество и прецизна изработка от италиaнския бранд Stonfo.
Комплектът съдържа:

5 бр х двойки гумени мъниста с гумени тръбички
5 бр х гумени тръбички
5 бр х ролкови вирбели
2 бр х шлаух с дължина 1.00м

3,00 лв.
Комплект тръбички за монтаж LINEAEFFE Flex Helicopter - 3 комплекта в пакет

Комплект от три броя Flex Helicopter монтажа, изработени от качествен шлаух с дължина 45 см, гумени мъниста и фиксирана надеждна карабинка, на която се закачат оловни тежести. Това е един от най-полуряните шаранджийски монтажи, удачен за употреба когато ситуацията налага кастинг на далечни разстояния.

3 бр в пакет

3,80 лв.
Изкуствени примамки за морски риболов - Lineaeffe Mackerel Hook

Изкуствени примамки за морски риболов, предназначени за направата на чепарета и такъми. Оборудвани са с вирбел и устойчива на солена вода единична кука. Отличен избор за тролене от лодка (чепаре от 3 бр.) или вързани на повод по 1 бройка с бомбарда техника, близо до брега за риболов на скумрия, лица или паламуд.

Брой в пакет – 5
Цвят – зелен/перлен

6,00 лв.
Щипка за дипване на топчета LINEAEFFE

Много полезен инструмент, предназначен е да предпазва от постоянно цапане и измиване при ароматизиране на стръвта. Хитро замислената конструкция е с пружина, която прибира щипците в корпуса. Когато натиснете буталото те излизат и захващат стабилно протеиновото топче (или царевица). Така лесно можете да потопите или да извадите вече потопената стръв в бурканчето с ароматизатор.
9,00 лв.
Силиконова примамка Lineaeffe Super Jill / цвят - флуоресцентен

Силиконова примамка, походяща за морски риболов. Използва се за направа на чепарета или при риболов с бомбарда. Подходяща е за лефер /чернокоп/, лаврак, скумрия или сафрид. Примамката е оборудвана с единична морска кука с контра.

4 броя в опаковка

3,00 лв.
Силиконова Примамка Lineaeffe Super Jill / цвят - бял

Силиконова примамка, походяща за морски риболов. Използва се за направа на чепарета или при риболов с бомбарда. Подходяща е за лефер /чернокоп/, лаврак, скумрия или сафрид. Примамката е оборудвана с единична морска кука с контра.

4 броя в опаковка

3,00 лв.
Монофилно влакно Lineaeffe Match Top White - голяма бобина

Монофилното влакно Lineaeffe Match Top White e идеалeн избор за замятания на дълги разстояния. Благодарение на супер гладката си повърхност и здравина на възел, ще можете да ловите ефективно и прецизно. Този монофил има отлична видимост извън водата и става невидим, след като се потопи. Предлага се в бял цвят и е с отлично съотношение качество/цена.
12,00 лв.
Силиконов луминисцентен шлаух Lineaeffe LUMINOUS - 2.0мм/1.50 метра

Мек силиконов шлаух в луминисцентен цвят. Шлаухът се използва за различни морски и сладководни ригове, както и за монтаж върху тройки или единични куки на блесни и пилкери. 
Дължина – 1.5 м
1,50 лв.
Комплект стопери Lineaeffe - 40бр - Цвят Зелен/Червен

Комплект от 40 (5х8) броя стопери, с тънък профил и отлично задържане. Могат да се използват за направата на монтажи при риболов на плувка, фидер или морски техники.
12,00 лв.
Сандък за зимен риболов LINEAEFFE - Prestige Box

Удобен и практичен сандък за риболов на лед. Можете да го използвате, както за сядане, така и за съхранение на балалайки и други аксесоари за подледен риболов. Вътрешното отделение е удобно разделено за по-нагледна подреба, като разполагате и с ваничка, в която можете да съхранявате стръв.
Размери – 52.5 х 34 х 30 см
80,00 лв.
Телескопична въдица Lineaeffe ASTEROID WTG - 3.60m/100g

Телескопична въдица, предназначена за дънен риболов. Изработена е от бланки от композитни материали, пръстеновидни водачи и надежден винтов макародържач. Отличава се с прогресивен строй и дръжка походяща за далечни хвърляния.
24,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 12x7x2.3 cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на вирбели, халки или други дребни аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 12х7х2.3 см
Отделения – 5

5,00 лв.