Списък на продуктите с марка Black Cat

Black Cat е добре позната марка за риболов, която е специализирана в оборудване и оборудване за риболов на сом. Марката е основана в Германия през 2006 г. от Stefan Seuß, професионален риболовец, спечелил множество награди в състезания по риболов на сом.

Black Cat предлага широка гама от продукти, включително въдици, макари, влакна, куки, стръв и аксесоари. Техните продукти са проектирани специално за риболов на сом и са известни със своето качество, издръжливост и производителност.

Марката е популярна сред риболовците на сом в Европа, но техните продукти се предлагат и в други части на света. Black Cat има силно присъствие в социалните медии и спонсорира различни турнири и събития за риболов на сом

Black Cat Black Passion Long Ranger 330cm 600g
Black Passion Long Ranger е универсална въдица със съотношение цена/качество за риболов на далечни разстояния с шамандура или дънен риболов. Осигурява достатъчен гръбнак за упражняване на натиск върху огромни риби дори при дълги разстояния.
185,00 лв.
Плетено Влакно За Сом 8x S-Line 300м Black Cat

Плетено влакно 8 нишково с кръгло сечение- изключително здрава, плетена основна линия за всички аспекти на съвременния риболов на сом. S-Line впечатлява със своята много плътна оплетка, която не абсорбира почти никаква вода, съчетана с невероятна здравина, което прави линията перфектно проектирана. Жълтият цвят прави линията много лесно забележима в тъмното или,когато видимостта е лоша. S-Line беше тестван при най-суровите условия в съвременния риболов на сом от Stefan Seuß за 12 месеца и получи титлата 100% надеждна.
59,00 лв.
Плетено Влакно За Сом 8x S-Line 180м Black Cat

Плетено влакно 8 нишково с кръгло сечение- изключително здрава, плетена основна линия за всички аспекти на съвременния риболов на сом. S-Line впечатлява със своята много плътна оплетка, която не абсорбира почти никаква вода, съчетана с невероятна здравина, което прави линията перфектно проектирана. Жълтият цвят прави линията много лесно забележима в тъмното или,когато видимостта е лоша. S-Line беше тестван при най-суровите условия в съвременния риболов на сом от Stefan Seuß за 12 месеца и получи титлата 100% надеждна.
39,00 лв.
Плетено Влакно За Сом ZEUS Line 400м Black Cat

Плетено влакно 4 нишково с кръгло сечение- изключително здрава, плетена основна линия за всички аспекти на съвременния риболов на сом.
62,00 лв.
Плетено Влакно За Сом ZEUS Line 180м Black Cat

Плетено влакно 4 нишково с кръгло сечение- изключително здрава, плетена основна линия за всички аспекти на съвременния риболов на сом.
25,00 лв.
Куки Тройки Treble Hook Black Cat

Изключително здрава химически заточена кука ,предназначена за риболов на трофейни сомове.Иновативно покритие с много по-гладка повърхност от Teflon®. 4 пъти по-висока устойчивост на корозия в сравнение с конвенционалните покрития.

18,00 лв.
Куки Ghost Double Hook Black Cat
Изключително здрава химически заточена кука ,предназначена за риболов на трофейни  сомове на монтаж с мъртва риба
35,05 лв.
Black Cat Wild Catz Vertical 1.85м 100-220г
Wild Catz Vertical 1.85м 100-220г -въдица  за авантюристи на риболов на сом на кльонк! Ultra-мощна и напълно параболична. Wild Catz Vertical се състои от най-висок клас оборудване, като например макародържач Fuji, стабилни Seaguide пръстени,много удобна EVA дръжка и изключителен камуфлажен дизайн. Бижу за всеки рибар!
312,00 лв.
Black Cat Buster Vertical 100-200г 1.70м
Модел 2019: Cat Buster Vertical е активният "работен кон" в серията Buster и се предлага в незабележим черен цвят. Скоростта и чувствителността са невероятни.Пръчката гарантира безтегловно повдигане и спускане дори на тежки вертикални примамки, позволявайки на риболовеца да се наслаждава на перфектния контрол на стръвта във всеки момент. Buster Vertical може да се използва с мултипликатор или с фиксирана макара.Специален FUJI макародържач, осигуряващ повече сигурност при по-лека конструкция на въдицата.
289,00 лв.
Монтаж за сом Октопод Power Teaser 240г Black Cat
Изключително атрактивна и доказано работеща изкуствена примамка, наподобяваща октоподи,червеи и калмари, окомплектована с  остра и здрава кука-тройка от  Дуратин-VMC. 
20,00 лв.
Оловна Тежест Weedy Clonk Lead Black Cat
Маскировано Олово специално разработено за риболов на кльонк, което пречи на чувствителните сетива на сома да усетят присъствието на метал.Оборудвано с неръждаеми супер здрави заварени халки и вирбели с лагерче.
20,00 лв.
Плетено Влакно за Поводи Black Cat Power Leader 20м
Лидерът е връзката между сом и рибар и прави разликата между успех или поражение. Ето защо Black Cat използва само най-добрите материали и стегнато сплитането на безброй отделни нишки. Лидерът е изключително издръжлив , мек и еластичен, така че сомът не подозира нищо, когато представяте стръвта. Подходящ за всички възможни видове представяне стръв и е първият избор на Стефан Шойс-създателят на марката , когато става дума за използване на плетени лидери. През 2012 г. и 2013 г., лидерът се отчете с няколко 100-кг сом включително два рекорда  на река По на 122,5 и 127 кг
25,00 лв.
Black Cat Smelly Teaser 200г
Специална примамка за активен риболов с кльонк на сом.
33,60 лв.
Clonk Lead Black Cat 100g

Олово специално разработено за риболов на кльонк.
Дебелослойно прахово покритие,което пречи на чувствителните сетива на сома да усетят присъствието на метал.
Оборудвано с неръждаеми супер здрави заварени халки и вирбели с лагерче.
24,00 лв.
Монтаж за СОМ - Black Cat Fireball

Чудесен висококачествен монтаж за сом от Black Cat . Използва се най-често с мъртва рибка, като единичната кука преминава през главата на стръвта, а тройната се закача за едната страна на рибката. По този начин имате двойно подсигуряване за успешен улов. Вместо с мъртва рибка можете да използвате монтажа с по-голям силикон. Монтажът е предназначен за вертикален риболов от лодка на кльонк или на джиг.
30,00 лв.
Куки Power Rig Hook Black Cat

Куки Power Hook Black Cat - Изключително здрaва химически заточена кука ,предназначена за риболов на сом.
12,20 лв.
Black Cat Mono Leader 1.20mm.
Монофилно влакно за риболов на сом. Абразивоустойчиво и издръжливо на големи натоварвания.
19,40 лв.