Списък на продуктите с марка DUO International

DUO International е риболовна марка, която е специализирана в създаването на висококачествени риболовни примамки и риболовни принадлежности. Компанията е основана в Япония през 1995 г. от група страстни риболовци, които искаха да създадат иновативни и ефективни риболовни принадлежности.

DUO International предлага широка гама от риболовни примамки за сладководен и соленоводен риболов, включително твърди примамки, меки примамки, джигове и повърхностни примамки. Примамките на компанията са известни със своя реалистичен дизайн и реалистично действие, което ги прави много ефективни при привличане на риба.

В допълнение към примамките за риболов, DUO International произвежда и различни други риболовни принадлежности, включително въдици, макари, влакна и аксесоари. Компанията се ангажира да използва най-новите технологии и материали за създаване на висококачествени продукти, които отговарят на нуждите на риболовците по целия свят.

Като цяло DUO International е доверена и уважавана марка в риболовната индустрия, известна със своята отдаденост на качеството и иновациите.

31,30 лв.