DAIWA PRO STAFF PELAGIC BAITCAST 2.00/30-80
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DAIWA PRO STAFF PELAGIC BAITCAST 2.00/30-80

DAIWA PRO PERSONAL PELAGIC BAITCAST
Baitcasting въдица

Pro Staff Pelagic е оборудван с много здрава заготовка и спирално-направляваща позиция. Големите и тежки меки примамки могат да се ползват перфектно, а специалната позиция на водача предотвратява заплитането на въдицата в него, на върха при силен вятър и вълни – по този начин рибата може да бъде насочена бързо и точно! Разделението 1+1 на заготовката предлага допълнителна стабилност и перфектна крива на огъване дори при екстремни натоварвания.

Снабдена с макародържач Fuji ACS, тази пръчка е предназначена изключително за риболов от коремна лодка, каяк или лодка с помощта на мултипликатор и макари за примамка.

HVF® Nanoplus заготовка от въглеродни влакна
X45® конструкция от въглеродни влакна
V-Joint® 
Fuji® Alconite K-водачи
Fuji® макародържач
Премиум EVA дръжка

300,00 лв. С вкл. данък

250,00 лв. Без данък

Бърза поръчка

Не всеки продукт от Онлайн магазина е наличен във Физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Daiwa
11321-196

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

В следната категория има още 16 продукта: