Шаранджийска макара DAIWA EMBLEM 45 SCW QD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Шаранджийска макара DAIWA EMBLEM 45 SCW QD

340,00 лв. С вкл. данък

283,33 лв. Без данък

Бърза поръчка

Не всеки продукт от онлайн магазина е наличен във физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Вече дълги години макарите от серията DAIWA Emblem са символ на надеждност и мощност в шаранджийската общност по цял свят.

Съвременния, нов модел - EMBLEM 45 SCW QD използва иновативна технология Slow Cross Wrap line lay (SCW),благодарение на която oсукването на влакното при навиване е намалено до минимум, подрежданито на навивките на шпулата става перфектно и това позволява замятанe нa още по-далечни дистанции.

Водещата, централна ос и изключително дебела и устойчива. Изработена е от неръждаема стомана. И така се превръща в мощен и сигурен елемент, който предлага най-висока сигурност по време на риболов, особено на късите дистанции, когато големите екземпляри трябва безкомпромисно да бъдат насочени към кепа. Сигурната QD авансовата система, позволява моменталаната реакция за корекция на аванса от 0 до МАХ, само с един оборот. В допълнение към тези екстри - клипса е метален с уникалната HIP (high impact) line clip, която меко и сигурно "гаси" удара на оловото в клипса без да се поврежда и къса влакното.

 

Drag power: 15kg

 • 6 ball bearings
 • Quick drag system (QD®)
 • AIR ROTOR®
 • DIGIGEAR® II
 • INFINITE ANTI-REVERSE®
 • SCW (Slow Cross Wrap™) system
 • Silent oscillation system
 • AIR BAIL®
 • Twist Buster® II
 • Алиминиева шпула с голям капацитет
 • Алуминиева резервна шпула
 •  CNC cut алуминиева дръжка
 • HIP (high impact) line clip

Продуктов код

Модел

Обиране за 1 оборот [см]

Брой лагери

Капацитет [м. / мм.]

Предавателно число

Тегло [кг]

10158-645 45 SCW 106 6 300/0.35 4.9:1 615
Daiwa
10158-645
Марка
Daiwa
Размер макара
4500
Приложение
Шаранджийска макара

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!